Tänk om..

...dagen hade fler timmar, eller om man kunde teleportera inlägg från hjärnan till bloggen, eller om miljövänliga byggvaror fanns bra dokumenterat någonstans, ja då skulle bloggen vara full med mina tankar och idéer för julen 2015. För de finns även om de inte syns. Just nu tar tre små barn, husrenovering och stundande flytt den mesta tiden. Men kanske snart... Jag har iallafall hunnit träffa en annan julbloggare och prata jul i dagarna, nämligen Charlie med julbloggen Cramer Caramar om Julen. Kika in på hennes instagram @julkulturcramar för att se hennes snygga julörhängen hon hade dagen till ära!

Men nu till det jag tänkt skriva om ett tag och påbörjat och ändrat ett tag =). De där jultrenderna jag skrev om i förra inlägget som spåddes redan för ett halvår sedan, stämmer de? Jo en hel del om man tittar på house doctor, Bloomingville, Madame Stoltz mm. De har all  mycket vitt, blå inslag, hantverk och även mässing/guldtrenden kvar.

Sötast hos house doctor? Tror nog det är denna bil nedan, som förövrigt borde gå att göra ganska enkelt själv, om inte sönerna haft sönder sin bubblan leksaksbil.

Bild: house docotor

Hos Åhlens, ICA (läs även HÄR, men även lite annan svägning, se HÄR), Ib Laursen,
Hemtex, IKEA, HM, Rusta (som även verkar ha mycket djur i sin jul) mm ser vi mer traditionellt röd, vitt, grått julpynt, med en hel del inslag av hantverk. Det där med marint och målad natur har ajg inte sett mycket av än, men det kanske kommer!?

Summa kardemumma, ser ut som om det är en ganska traditioneljul i affärerna och det trendigaste (om man nu kan kalla något det) tycker jag nog ändå det BLÅ är ( bl.a Blossa hakade ju på den trenden med blå mönstrad flaska), då vitt och hantverk (inkl snidade djura ala Åhlens) ändå funnits med ett tag och även mässing/guld.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller