- Julnytt veckan som gått -

Under veckan som gått har man kunnat läsa om flera julnyheter på julbloggarna och även andra bloggar. Här kommer lite julnyheter i korthet.

Indiska har släppt bilder på sin julkollektion, läs HÄR och HÄR. Finaste  ser ut att vara (och fler med mig verkar tycka det) deras ljusstake i samarbete med NOTE Design Studio. Ljusstaken är en flört mellan det indiska och skandinaviska och fungerar lika fint som adventsljusstake till jul som "vanlig" ljusstake efter jul. Jag gillar tanken att ljusstaken är tänkt att kunna användas året runt och inte bara under en månad varje år.

Bild: Indiska

Cloettas julskum kommer i år finnas att köpa med smak av clementin. Kan vara gott, kan bli för mycket. Vad tror du, hiss eller diss?

Bild: Cloetta

Teadventskalendern släppte i veckan designen på årets kalender (som kanske är den lite uttjatat hos mig =) ) och den går nu att beställa med leverans i oktober på deras hemsida. 15% rabatt dagen ut om du beställer en idag.


Lagerhaus har som sagt släppt bilder på julkollektionen och hittils verkar deras adventsljusstake och presentpappret barr som är mest populärt, läs HÄR, HÄR och HÄR.

Bild: Lagerhaus

Bild: LagerhausEn lakritskalender hade jag inte tackat nej till, speciellt inte från Lakrids by Johan Bulow. De har även lakritsfyllda julgranskulor, läs HÄR.
Annas har släppt smaken på årets julpepparkaka som är vinteräpple. Tror det kan bli en hit, vad tror du?

Bild: Annas


Kommentarer

Kattis sa…
Tror det kan bli en spännande och god smak på juleskum, längtar tills de kommer ut i butik :)
bina sa…
jag längtar efter att testa pepparkakorna! :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller