I mitt huvud just nu...

Ja senaste veckan blev det inte många rader här inne, så nu tänkte jag dela med mig lite av mina jultankar under veckan som gått men aldrig hamnat på print här (en del har dock fastnat på instagram redan).

Jag gillar OYOYs trädjur sedan innan så att deras nya ängel skulle hamna på min näthinna var nog inte så otippat. Gärna i ett fönster nära mig i jul. Jag gillar även att det inte är juligt, skulle passa lika fint att ge bort i ex doppresent.


Bild: OYOY
Jag önskar jag kunde sticka tomteluvor till mina barn precis som Victoria på julbloggen Victorias jul har gjort. Superfina! Kika in hos fina Victoria (klicka HÄR) för att kolla av var mönstret kommer ifrån.

Bild: Victorias Jul
Johanna har tagit den superbra ideén med att göra en egen Pixikalender fullt ut och samlat pixieböcker på loppis och hos föräldrarna (brukar vara ett het tips om du hade många pixieböcker som barn). En mycket klimatsmart kalender som jag tror blir till lika stor glädje som en ny pixiekalender!

Bild: Arildsdottir
Jag hade gärna vunnit den fina tygkassen nedan i Blossas instagramtävling som Charlie så snällt tyckte jag kunde vara med och vinna (tack Charlie!). Gillar ni årets blossa håll koll på deras instagram för det har hintats om fler tävlingar --> @blossaglogg .

Bild: blossaglogg på instagram
Vad händer mer då? Jag har äntligen hittat ekologiska clemetinter vilket är LYCKA för mig. Jag börjar längta efter pepparkakor, men bara lite. Första frosten här var i natt, men hoppas nästa dröjer för jag njuter fortfarande av blommor och frukter för fullt! Summakardemumma - julen närmar sig och det märks!

Kommentarer

Varsågod! Hade varit grymt kul om vi vunnit!

Jag ska ha en julutmaning redan nu i oktober.

https://julkulturcramar.wordpress.com/2015/09/29/oktoberuppladdning-infor-julen-2015-en-utmaning/

Vi kanske kan ses nästa vecka och fika eller julspana med din lilla guldklimp. (liiite kär i henne)
Lycka till i tävlingen😊 snygg kasse!
Vilken smart idé med pixikalendern!

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller