Finaste julkalendern

Idag drömmer jag mig bort och önskar att denna julkalender nedan fanns i familjens ägor!

Bild: Fabelab
Visst är den fin!? Kanske inte världens juligaste, men så fin och smart! Varje dag/lucka är en liten påse som man kan lägga något i och när dagen väl kommer vränger man påsen och får en handdocka i form av ett djur, gran eller berg. Tänk vilka sagor ma kan berättq med den, med fortsättning ändå gram till jul med nya figurer som dyker upp. Mina pojkar hade älskat den! Tror inte ens att man hade behövt lägga något i den alls, utan bara ha en saga som fortsätter för varje dag. Det är ett danskt företag som heter Fabelab som gör den i ekologisk bomull och ska vara färgad med giftfriafärger. Bra säger jag! Kruxet då att den inte finns i mina ägor? Priset, men i drömmarna kan man tänk bort det lite grann.

Tänk om man hade haft tid och göra en egen med ex tomtar och även adra figurer som dyker upp med. Varje år berättat en ny saga med egna figurer. Som sagt, idéen är genial!

Kommentarer

Åh vilken söt kalender med fint användningsområde. Kan tänka mig att den kostar en del.
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
johanna sa…
Den ser ju supersmart ut ju :)
Anna sa…
Marie -> Ja priset finns ju där, men samtidigt är det inte förvånande eller överpris för den ser välarbetad ut och är av ekologiskbomull.

Charlie -> Ja visst är det en toppen idé. Tänk om man kommit på den själv!?

Johanna -> Smart är ordet!

Populära inlägg