Granar i ek och stjärnor och änglar

Ibland måste man göra undantag och här kommer ett. Jag hade egentligen tänkt vänta ett tag med bloggen (eller ja kanske till nästa vecka iallafall=) ) för just nu händer det alldeles för mycket, men ibland när jag springer på vackra saker känner jag att jag bara måste dela med mig och detta är ett sådant fall!

Hittade till the_oak_men idag och deras vackra eksaker och f a s t n a d e REJÄLLT! Deras små granar i ek som man kan fästa på en stjärna eller en ängeldel eller bara ha dem som de är, jag säger bara oj. Så snyggt och genialt! Inte bara till jul som de själva säger, granarna är snygga att ha framme året runt. Tror nog att de skulle lånas till grabbarnas lek med, vilket de förmodligen ej skulle få.

Ja, de står numera på min önskelista. Återstår att se om de står i mitt hem i jul.

Bild: the_oak_men

Bild: the_oak_men

Nu åter till renoveringsplanering (japp, i höst blir det hus) och dopplanering (familjen har utökats sedan förra julen). Så lite fullt upp och knappt tid för detta, bara knappt.

Och om ni undrar var dessa fina granar kan införskaffas gissar jag på att de kommer finnas på Illumbs Bolighus i Malmö och Stockholm.
Kommentarer

Emma sa…
Åh, vad fina!
Åh, vad söta! Grattis till er bebis! Jag skulle inte heller börja julblogga redan, vet inte vad som hände...
Anonym sa…
Väldigt fina! Men kanske svår placerade med småbarn i huset.
Hoppas vi ses snart!

Populära inlägg