Amaryllis och hyacint

Ja, det finns mycket som tar tid och just nu går julbloggandet på sparlåga som ni kanske märkt. Men lite juligt hinns med trots bloggtorkan här och lite, lite mer aktivitet finns på instagram på @annasjul än här.

Har länge lockats av att köpa en hyacint och när jag var inne i favorit blomsteraffären här i jkpg och hittade lokalt odlade så blev det en första för året. Och sen så såg jag de vackra snittamaryllisen och så åkte den med av rena farten och oj vad jag inte ångrar mig! Så vacker och ståtlig står den nu på köksbordet och talar om att det snart är jul, utan att vara riktigt röd- eller vitjulig, utan härligt rosaaktig. Har ni tjuvstartat med julblommor ännu?

Foto: Annajanson
Tänk att det snart är advent, endast tre veckor kvar... ser fram emot det ljus som kommer med advent.

Kommentarer

Nä, inga julblommor än. Får se om det blir några innan jul. Brukar alltid få minst en julgrupp men kanske någon liten adventsstjärna.
Vad härligt att du unnade dig julblommor nu. Jag har inte köpt ännu men längtar också till advent trots att jag inte heller har bloggat så mycket den här säsongen, har också mycket annat runt mig och har väl inte längtat lika mycket efter julen som jag brukar.

Populära inlägg