Julinspiration

Nu när det är oktober kommer flera tidningar med julinspiration ut och det är en sak jag längtar efter (fast ibland kan man känna att det inte är så mycket nytt i tidningarna). Jag har läst via andra julbloggar att Allers julmagasin nu finns ute i affär som första svenska jultidning. Förmodligen blir det inte Allers julmagasin hemma hos mig då det är svårt att få in alla i min jultidningsbudgeten och i ett miljötänk.

Den tidning jag längtar mest efter är Lantlivs första julnummer för året som brukar komma i slutet av oktober. Den brukar alltid innehålla en stor dos traditionell jul som tilltalar mig mycket. Vet att de inför årets nummer har varit och fotat i ett mycket vackert hem som tillhör inredningsbloggaren Julia med bloggen Julias vita drömmar. Inget hemma hos reportage utan tidningens egna reportage, ska bli spännande att se. Julia bjöd på några bilder i sin blogg i samband med fotograferingen som ger lite julstämning. För vem längtar inte efter hyacinter och julgran?

Foto: med tillstånd av Juliasvitadrömmar

Foto: med tillstånd av Juliasvitadrömmar

Det är inte annat än att man undrar hur det är att "fira jul" i september. Ganska kul tror jag att gå lite bananas med jul en stund en annan årstid eller vad tror ni?

Kommentarer

johanna sa…
Jag skulle gärna fira jul när som helst på året :P
Känner du inga i närheten som är julfrälsta ? Då skulle ni kunna låna/ byta jultidningar med varandra. Billigt och bra för miljön
Anna sa…
Sv. Ja det hade inte varit fel johanna =). Jodå det finns det Victoria, men just det här att jula till det ordentligt som man gör i ett hemma hos reportage är nog inget jag gör utan anledning och det hade varit kul att få göra det.
Oh vad jag längtar till julen när jag ser din blogg. Mycket mysigt. Ska bli roligt att ge bort julklappar till släkten i år. Älskar att ge klappar. Har du några julklappstips?

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller