Glöggnytt

Även i år kommer det lite nya glöggsorter. Extra kul tycker jag det är när det kommer nya ekologiska glögger så vi börjar med nyheten om att Wineworld lanserar ett nytt glöggmärke som heter Goder Aftonglögg. De skriver själva som sin glögg;

"Goder Aftonglögg är omsorgsfullt kryddade med finaste kanelstång, kardemummakapsel, doftande kryddnejlika, ingefära och pomerans. Alla fyra glöggarna är ekologiska, gjorda av ekologiskt vin, ekologiskt socker samt naturliga kryddor och aromer."

Finns rödvins-, vitvins- och starkvinsglögg och hittas hos systembolaget from 3nov.

Bild: Wineworld
Blossas årgångsglögg är i år smaksatt med Lavendel. Nyfiken på hur den smakar? Helena och Erica var och provsmakade när Blossa släppte sina nyheter nu i veckan så titta in hos dem om du är nyfiken. Dock är jag mer nyfiken på deras andra nyhet som heter Blossa Frisk och är smaksatt med fläder och citron som fått fina recensioner. Snyggaste flaskan är det också av alla nya som kommit! De kommer även med en ny lättvins glögg.

Bild: Blossa
Saturnus som senaste år har kommit med flera lyckade glöggnyheter med juliga smaker lanserar i år två nyheter i form av Lusseglögg och Pepparkaksglögg. Jag är mest nyfiken på lusseglöggen.

Bild: Saturnus
Funderar ni på vad som finns för mer ekologiska glögger, klicka HÄR för att komma till ett inlägg förra året där jag tipsade om några ekologiska glögger.

Kommentarer

GoderAftonglöggenflaskorna är ju assnygga(!)OCH de är ekologiska. Ska jag absolut köpa och testa!
Anna sa…
Jul i laloland >> Javisst är de riktigt juliga! ...och ekologiska, kan knappt bli bättre! Hoppas på att kunna hitta fler eko glöggen. De brukar vara rätt bra i vår lilla ekobutiker i jkpg.
AL sa…
en mini recension på min favoritblogg i restaurang/matkategorin av Goder Afton glöggen

http://blogg.alltommat.se/malinsmix/2014/10/20/arets-glogg-ar-ekologisk-och-med-tomte/

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller