Idéer som stannar av

I mitt huvud finns tusen idéer och tankar om julpyssel och hur jag vill ha det juligt i hemmet, men det mesta hinner jag aldrig med att göra. Känns lite typiskt, men det finns ju lite annat att göra än att sitta och pyssla dagarna i ända. Och ibland när tiden finns och idén känns super bra fattas material. Som min ljushållare som inköptes på Gotland för många år sedan och som jag letat ett bra fat att klistra på det sedan dess. Ljushållaren är röd och känns perfekt till jul, men det där perfekta fatet dyker inte upp. Har funderar på ett Salixkaffefat, Zebratefat från Gefle, ett vitt fat, jagat Eva kaffefat från Gustavsberg på Tradera. Men än ligger ljushållaren i sin ensamhet. Jag hoppas att till jul ska det stå framme och att jag ska ha hittat fatet. Har du någon idé på något litet fat som skulle vara passa och som du vet var jag kan få tag i det?

Foto: Annajanson
Är du intresserad av en likadan? Kanske göra din egen julljusstake eller ge bort en personlig? Har sett att Johanna.B har fått in dem i sin webshop, så titta in där. Klicka HÄR för att komma till hennes shop.

Kommentarer

Julpussar sa…
Vilken fin idé! Tror jag måste beställa en sån och titta ut ett riktigt fint fat... :)
Jul hos Tess sa…
Kan tänka mig att det kommer bli jättefint!! För min del, som gillar den lite lantliga stilen, hade jag nog letat på loppis efter nåt fint vitt fat med röda detaljer på :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Smällkarameller

Pärla julsaker