Julpyssel 2013

Jag hinner ofta inte göra åt allt pysselmaterial jag köper på mig, vilket inte är speciellt klimatsmart. Så årets julpyssel kommer vara av det som finns i lådorna. Det finns en hel del, så pyssel kommer det bli på bloggen! Har ni något speciellt sorts pyssel ni gärna vill se, ex till granen, hänga i fönstret, girlanger? Själv är jag som ni sedan tidigare vet förtjust i papperspyssel vilket kommer synas på bloggen i år med.

Foto: AnnajansonKommentarer

Jag och min vän Karro tillämpade den principen tidigare: Vi körde alltid en dag med "restpyssel" i september. Det var totalförbjudet att shoppa nytt (med undantag för cardstock och dubbelhäftande tape så klart)

Fördelen med att pyssla tillsammans var ju att vi bytte massvis med varandra. Det som var gammalt och trist för henne var nytt och fint för mig.

Vi lyckades alltid göra av med massvis med "gammalt skräp" på det viset.
PysselPyret sa…
Vilken mysig blogg du har. Här är också lådor och skåp överfulla av pysselmaterial och om jag skulle göra slut på allt hade jag nog att göra resten av året. Problemet är ju bara att ha-begäret kommer så fort man ser något nytt vilket ju är som du säger, inte speciellt miljövänligt.

Mvh Pysselpyret

http://julpalandet.blogspot.se/

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller