Elsa Beskow + Design House Stockholm = Jul

Jag förälskade mig i Design House Stockholms Elsa Beskows kollektion i början av sommaren när jag såg den. Den är framtagen i ett samarbete mellan Design House Stockholm och Bonnierförlagen där  Catharina Kippel har tolkat Elsa Beskows sagoskatt och oj vad fint det blev! Efter lite åhhhande kom jag dock fram till att jag nog ej behöver några mer muggar, kanske dock en ny tandborstmugg? Iallafall har de inte släppt näthinnan helt utan kanske kommer finnas med på önskelistan trots allt. Har nu sett att de även kommer med en fin vinter/jul kollektion som släpps nu i höst. Här kommer några finheter;

Bild: Design House Stockholm
Hade jag inte redan haft fina glöggmuggar har jag säkert varit spekulant på dessa ovan!

Bild: Design House Stockholm
Kollektionen kommer nu i höst och ska bli kul att se dem i verkligheten! Det finns även muggar med och utan öra, handdukar samt löpare med motiv från Elsa Beskows sagor.

Måste även visa min favorit från sommar kollektionen. Den utan öra hade gärna fått flytta in till mig, men då var det, det här med om behovet finns!?

Bild: Design House Stockholm

Kommentarer

Men ja! Jag vill ha såna glöggmuggar!!!
AL sa…
Ja, den här har jag också kikat på. Kul förnyelse av Beskows illustrationer.
Så himla fina saker! Älskar verkligen Design House Sthlm ;)
Superfina muggar verkligen! Tyvärr har jag som dig på tok för många muggar så jag tror sambon skulle flyga i taket om jag kom hem med en till haha :)

sv: Ja men precis! Man kan ju ha det till så mycket. Var lite inne på att göra dem i mindre skala och kanske hänga på en fin flaska och servera glögg i :)
Jag älskar Elsa Beskows fina motiv. Mina barn fick barnserviser med olika motiv när de var bebisar (första julen)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller