Att krama det sista ur julen

Hur har ni  det? Är julen bort plockad hemma hos er? Här är nästan allt kvar, men ikväll åker granen ut då den barrar lite väl mycket. Stjärnorna, stakarna och det mesta annat får stå kvar till Tjugondag Knut och jag kommer nog sörja lika mycket som vanligt när stjärnan i vardagsrummet plockas ner. Men samtidigt längtar jag till våren och massa härlig färger, kanske mer än vanligt. Kan nog bero på en ankommande bebis i mars som gör längtan lite starkare =).

I går njöt vi lite extra av lugnet, en sista julgudstjänst med juliga psalmer, ett mysigt julpyntat hem, åt tomtebulle och drack varmchoklad med marshmallows och polkastång. Idag är det tillbaka mer i det vanliga och maken börjar jobba igen efter över 2 v ledigt (jag har jobbat några av mellandagarna).

Foto: AnnaJanson
Kan summera att det varit en fin och härlig, men intensiv jul i år! Även i år tycks jag aldrig komma ihåg att göra saker i tid utan gärna lite på gränsen för sent. Att man aldrig lär sig!? Rocky Road hann göras först dagarna innan julafton. Kanske blir det bättre planering nästa år när jag är föräldraledig, eller kanske ingen tid allas!?

Vi ses förmodligen till hösten, men man vet aldrig riktigt säkert. Ha nu ett riktigt fin vår och sommar! Bjuder på en härlig lite färg klick genom en bild på Ingela P Arrhenius Honey combs figurer som väcker lite ha begär hos mig nu när våren närmar sig. Perfekt att dekorera paket med, eller skicka med i ett brev, eller ha som mobil över vaggan som jag skarpt funderar över.

Bild: Mokkasin


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller