En skön december dag

Idag kör vi på att ha det lugnt och skönt hemma före och efter jobbet då sonen fyller 2 år. Han har nog gott i mammas fotspår och gillar tomtar skarpt och vill "tänna ljus" ofta nu för tiden. I morse var det tomtebulle till frukost med bulljuset från Skansen i. Lussekatter döptes om till tomtebulle i helgen då Jakob ville in till tomten (10min kall kötid för att komma in) och vi ville hem och värma oss. Han blev glad först då vi sa att vi skulle hem och äta tomtebulle (tomte är som sagt ett av favorit orden nu). Favorit maten är tomtegröt så nu ikväll har vi ätit tomtegröt, vörtmacka och druckit julmust, sonen med ett stort leende på läpparna hela tiden och mer gröt som vanlig fras. Julmys med familjen när det är som bäst!

Foto: AnnaJanson
Nu ska jag ta och leka och busa lite. Önskar er alla en trevlig decemberkväll!

Psst...glöm ej att rimma och tävla om en fin presentkorg från Tehuset Java och rabattcheckar från Alströmer. Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

Kommentarer

Vilket fint ljus ni har! Grattis önskar vi till sonen, 2 år är så mysig ålder! Lite tomtegröt vore inte så dumt som kvällsmat.

Populära inlägg