Länkkärlek - Anness och en liten tävling på det

För ett tag sedan hittade jag Anness blogg - en blogg som skrivs utav Anne. Hon är grafisk formgivare och då kan det nog inte bli annat än bra. Hon har i sin blogg många vackra foton som inspirerar och ett arkiv med fina julbilder från år som varit. Välvärt ett besök alltså, speciellt om man gillar det lite mer enkla, med lite mindre lullull. Vill man ta en snabb titt på några av hennes vackra foton i juletid kan jag rekommendera hennes pinterest sida som du hittar HÄR

Foto: Anness blogg
Anness gör fina illustrationer som säljs på Signerat Jag hade inte tackat nej till att ha några illustrationer av henne på väggen då de är riktigt snygga! Och lite avis är jag nu på dig som har chansen att få en av hennes illustrationer på väggen - för nu är det dax för TÄVLING!!

I samarbeta med Anne och Anness design lottas nu ut en av mina favorit illustrationer som Anne gjort - nämligen Lucia i färgen svart, storlek 18x24cm. För att vara med och tävla gå in på Signerat  (klicka HÄR)och berätta sedan i en kommentar vilken av Anness illustrationer du tycker bäst om och varför just du vill vinna illustrationen Lucia. För en extra lott länka med bilden nedan på din blogg. Tävlingen pågår fram till den 29 nov.


Kommentarer

Amandas jul sa…
ÄLSKAR alla hennes julstrumpor, dom är fantastiskt fina!

Jag har precis flyttat till ett stort hus och våra väggar är så tomma dom bara kan bli eftersom det är svårt att fylla upp ett så stort hus. Denna tavla skulle verkligen piffa upp och den skulle passa utmärkt bredvid granen! :)
Anonym sa…
Jag gillar Rudolph och lucia bäst:)
Jag vill verkligen vinna;)
Jag har nämligen tomtefobi så vårat hus är inte sådär typiskt juligt;) så lucior, rudolphs, snögubbar och stjärnor är liksom grejen här hemma;)

Kram Suzi
www.suziettan.blogg.se
suzette.johansson@hotmail.com
Matilda sa…
Jag tycker faktiskt att lucia är den finaste :)
Vill vinna för lucia är en av de mysigaste dagarna på året ch det ger minnen av när jag var lucia på ettan!
Madeleine W sa…
Oj höll nästan på att missa den här toppentävlingen. Jag måste vara med och tävla. Min favorit är helt klart Rudolph, vilket charmtroll, blev lite småkär i honom. Anledningen till att jag vill vinna är att jag behöver lite mer jul på väggarna , jag har jul överallt hemma men inget på väggarna, och Luciaillustrationen har ett härligt lugn över sig som jag skulle må bra av att ha i sovrummet och njuta av varje morgon när jag vaknar.

Jag länkar med bild från min blogg för fler lotter. Tack för tipset om hennes härliga blogg förresten. Kram
Älskar Annes illustrationer! ´
Vackra i all sin enkelhet.
Min favorit är Klädnypor, är så himla söt. Kanske blir en framtida beställning till min framtida tvättstuga. :-)
Jag är med!
Mina favoriter är lucian ovan och rudolph! Men den där illustrationen skulle vara såååå fin bakom mina nypysslade burkar!
Länkar också så klart - jag VILL vinna :-)
http://tomtensdotter.se/2012/november/jag-tavlar.html
Den här är min favorit, den är så jag helt enkelt :) Skulle inte fattas att ha den på väggen i min lilla lägenhet, som är rätt tom på julpynt eftersom jag ändå firar jul hemma hos mamma och pappa. Åh, vilken pluggkick det vore att ha den ovanför skrivbordet :)

linda_storas@hotmail.com
Å så många fina! Den här är ändå min absoluta favorit och den skulle verkligen göra sig i hemma i våran lilla hall! För att verkligen sprida julstämning redan när man kommer innanför dörren!
Men nästan så att jag sen får köpa virrmyra och byta med sen när julen är över - så att det inte blir så tomt! ;)

Tipsar; http://cissitavlar.blogg.se/2012/november/illustration-hos-anna.html
Johanna sa…
Jag tycker bäst om hennes illustration av Rudolf tror jag :)
Jag skulle vilja vinna för att jag tycker bilden är helt tokcharmig, helt enkelt, och den skulle passa så bra i mitt och min fästmans första julhem. Vi försöker skapa den bästa julstämningen vi kan tillsammans och den skulle verkligen passa :)
Spacegirl sa…
Jag är gärna med :-)
Jag gillar Örter mest.
Men alla är superfina.

Jag vill vinna därför att det vore roligt att ha en julig, fin tavla här hemma :-)

Jag har länkat i min blogg
http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/november/29-november-vinn-en-illustration.html

Spacegirl_@spray.se
Soya sa…
Jag gillade verkligen hennes illustraioner :)

Den jag tyckte bäst om är: Myror. Varför gå med strömmen?! Det skulle bli en insperarande tavla i mitt nya kök.

Jag länkar/tipsar om din tävling i min blogg :)

Kram Sara
Madde sa…
Hej!

Jag faller så klart för hennes illustration Örter, då jag till yrket är trädgårdsmästare och har en kärlek till växter som heter duga! Välkomna till Wij Trädgårdar i sommar, där odlar vi örter så det bara "stänker" om det. Kramar!!
Frida sa…
Åh, vad fina de va! Men jag tycker bäst om Lucian!
VArför jag vill vinna? Jo, fö 11 år sedan (13dec) blev jag mamma till mina älskade barn.. Har blivit lite av en Luciasamlare. Köper nån ny Lucia o stjärngosse varje år till dem, men denna vill jag behålla själv :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller