Paketkalender - vara eller icke vara

Håller som bäst på att fundera på paketkalenderns vara eller icke vara till sonen som fyller 2år i december. Skulle vara riktigt roligt att göra en, men undra om inte jag skulle tycka det var roligare än sonen.Tror ändå att man kan få till lite julspänning för en två åring, eller vad tror ni? Fast han kanske kommer undra varför paketen tar slut efter julafton =). Ett annat förslag är att köra på ett paket varje advent, blir lite mindre men ändå något.

Om det blir en paketkalender med 24 små paket är det stor chans att Pixi julbox blir 10 små paket, lägger man till en box till har man 20 paket. Nya böcker behövs hemma hos oss, för jag tröttnar på de vi har, dock gör inte sonen det. Annars söker jag med ljus och lykta efter duplovagnar (som knappt verkar säljas längre) då sonen älskar att köra runt med sådana. En annan sak som han gillar är bilar och djur, så små fina bondgårdsdjur och en och annan bil skulle nog uppskattas med.

1. Pixi Julbox, finns bl.a hos Bokus
2. Söt lite kalv, finns hos Butik Djurteama.
3. Duplo vagn, har funnits hos Bricksaver shop.
4. Pixi Fordonbox, finns bl.a hos Bokus.

Tankarna runt utseendet på paketkalendern går just nu i små hemmavikta påsar uppsatta på ett snöre med klädnypor. Någon som vet var man får tag i billiga träklädnypor?

Kommentarer

Anonym sa…
Jag har en annan variant utan klädnypor men med en galge istället i min blogg;)
Kolla in på
www.suziettan.blogg.se

Kram suzi
Fina träklädnypor fann jag på Panduros hemsida. :)

Kramen
Ina

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller