En bloggares bekännelser

Igår fick jag ett fint guldigt paket med risifrutti saffrans guld och en fin guldsked hem till mig för lite provsmakning. Idag köpte jag nya julnumret av 101 idéer och Isabellas julnummer i oktober. Det slank även ner lite mandelpepparkakor i vagnen. Nu när sonen sover så blir det en riktig egostund i soffan med det här:

 
Foto: AnnaJanson


Eller?...nä ibland blir det inte som man tänkt sig...För här kommer min bekännelse. Risifruttin prövades så fort jag kom hem efter en lång dag igår och fota risifruttin innan varken hann eller orkade jag och inte heller tillät ljuset en bra bild.

 Men hur var nu saffransguld då? Helt ljuvlig så här års när man suktar efter saffranssmaker som jag (drömmer nog snart om lussekatter). Smakar ungefär som en risifrutti fast med saffran, gott helt enkelt! God nog att jag letade efter en i affären idag, men icke sa ica maxi. Får bli en annan dag. (För er som undrar är locket påsatt med lim igen för en snygg bild =).)

Tidningarna köpte jag faktiskt idag på förmiddagen för att läsa när sonen sover middag. Men inte kunde jag hejda mig där heller. Först tidningen avverkades halvt som halvt ute i sandlådan med sonen lekandes bredvid. Andra tidningen var tänkt när sonen sov, men vet ni vad? Jag somnade med! Men nu precis innan sonen vaknar bloggar jag, läser tidning och vräker jag i mig pepparkakor, på 30 min istället för 1,5h. Effektivitet på hög nivå som småbarnsförälder!

Och ni, tycker nog båda tidningarna var klart köp värda. Ibland känner jag dock, att går det verkligen hitta mer nya julpyssel och julsaker efter alla år med massor av jultidningar, men jo det går!

Kommentarer

Vad kul att risifruttin var god, jag måste prova den! Alla dessa julnyheter är så spännande! :)
Risifruttin vill jag också smaka! Men jag har inte sett den i en enda butik än :S

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller