Nya Pippi och Emil julmuggar

Förra året blev jag helt förälskade i Emil och Pippi julmuggarna från rörstrand och jag har en av varje i min ägo. Har i år sett fram emot och undrat över om det kommer nya och visst har det det! Årets pippi julmugg heter Pippis julklapp och Emil julmuggen heter Emil och soppskålen. Vid första anblick ser de ej speciellt juliga ut och jag är lite besviken, men är ändå lite nyfiken på att klämma och känna på dem. Åter står att se om de håller måttet. I oktober kommer de ut i affärerna och kommer kosta ca179kr.

Bild: Rörstrand
Vad tycker ni om årets muggar? Visst hade det kunnat vara lite mer rött på!?

Kommentarer

Nej dom såg inte speciellt juliga
Therese sa…
Åhhhh i fjol köpte jag pippi muggen och tänkte köpa årets med, men näe.... vart är allt det juliga?!?!?!
Och tack även för tipset om årgångspepparkakor, det visste jag inte ens att det fanns! KRAM
Therese sa…
Förresten, det var väl bär pippi fyllde år hon fick speldosan? Till jul skramlade barnen ju till en trumpet som hon fick om jag minns rätt... näe, nu blev jag besviken :-/
Nja.. desssa gillade jag inte tyvärr, eller jag gillar inte pippi-muggen, som du säger, vart är julen? Det är ändå deras julmuggar! Gillar dock emil-muggen lite, så söt med soppskålen å allt :) Nä, pippi-muggen var varkligen en besvikelse om man jämför med förra årets, den var ju helt underbar och den hann jag inte få tag på! Och jag som till och med samlar på dessa muggar haha :)

Förresten så har jag lagt ut receptet på polka-cookiesen :)
AL sa…
Håller med, de här var inte julfina. Är besviken på formen också. Var sugen på ett par från serien men de är så obalanserade i formen och obekväma att hålla i. Men du som har ett par, gillar du dem?
Anonym sa…
Jag gillar Pippi o Emil muggarna tycker dom påminner lite om Mumin muggar men dom är ju bara på 25 cl o Mumin är på 30 cl. Har själv alla av muggar av Pippi o Emil. 6 Pippi o & Emil muggar :-)

Populära inlägg