Nedräkning

Idag är det 91 dagar, dvs 3 månader till julafton! Slutet av september har har för mig sedan jag var barn varit starten på nedräkning till julafton. Det börjar bli mer greppbart när det börjar dra sig ner till under 100dagar, även när man är liten. När jag var lite gjorde jag långa pappersremsor där jag skrev hur många dagar det var kvar på rad och klippte av en bit varje dag och hade super koll (tror jag har berättat om det tidigare). Idag gör jag inga pappersremsor, men ändå är det nu den riktiga nedräkningen börjar för mig. Nu när man är vuxen och julafton inte har samma magiska betydelse, utan hela december andas julmys är det ännu färre dagar kvar. Två månader och första advent är snart här. Inte helt fel!

Dagens inspiration i väntan på julen får bli lite fina lådor från Lagerhaus. Inte från någon julkolletion, utan höstens som redan finns i affär. Tror dess små lådor går alldeles utmärkt att jula till med lite fantasi.


Bild: Lagerhaus, 59kr. Lite röda band, måla en stjärna eller elljustake i ett fönster och vips, en julig lite låda.
 
Bild: Lagerhaus,49kr. Med den texten på kan inte annat än julfavoriterna hamna där i.

Bild: Lagerhaus, 25kr. Lite rött till och paketet är julpiffat och klart!


 
 

Kommentarer

Hej Anna
Kom in här av en slump när jag sökte efter hallon/lakritsglögg, såg att du tipsat om en från förra året.

När jag sedan upptäckte att du bor i Jönköping kände jag att jag var tvungen att skriva några rader, eftersom jag också bor där.

Tycker att din blogg är riktigt mysig - får mig nästan att längta efter jul. Men bara nästan. För i dag är ju vädret så fantastiskt att man bara vill gå och sparka löv och andas in den friska höstluften.

Om du skulle ha några juliga glassrecept får du gärna tipsa mig!

Camilla
Johanna sa…
ja, nu är det verkligen bara 3 månader kvar. obegripligt fort kommer det gå också ;)
Jessica sa…
Det där huset måste jag nog köpa och pyssla lite med...nu kickade pysselnerven in =)
Sv: ja, absolut! kan tänka mig att det finns massor av inspiration som man kan ge varandra :)
Jag får nog erkänna att jag börjar tänka på(läs längta efter) julen tidigare nu som vuxen än när jag var barn. Jag fyller år om två veckor så det är nog en av anledningarna att jag inte började längta efter julen innan jag fyllt år.

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller