Årgångspepparkaka 2012 - Havssalt

Cakenet har släppt vilken smak det blir på årets årgångspepparkaka och smaken är havssalt! Spännande tycker jag. Cakenet skriver själv om årets årgångspepparkaka så här:

"Pepparkakan passar perfekt till mild färskost, en bit brie, lagrad prästost eller varför inte helt naturell. Dryckerna som passar till den är flera, vinterns rykande glögg, ett glas rödvin eller varför inte julmust.

Årgångs pepparkaka 2012 bakas förhand med omsorg på Lindhs bageri i Hälsingland.

Köp i tid, Årgångspepparkaka 2012 bakas i begränsad upplaga"

Bild: Cakenet

Hoppas att jag kan hitta den i en affär nära mig i höst, för som sagt, låter spännande med pepparkaka och havssalt i ett. Vad tycker du?Info om Cakenet finns bland annat på facebook.

Kommentarer

Det låter lite spännande tycker jag :-)
Linda sa…
Åhh det där låter ju mycket spännande... Undra vart man får tag i dom?? Passa nog fint till Blossa 12 :-)...
Låter spännande, jag har aldrig sett dem i butik, undrar om de säljs i mina trakter..
Erika Jonsson sa…
Kul att se att bloggen är igång igen! Tiden går ju fort, så det där med adventsfika kanske inte är så avlägset trots allt...
Helly sa…
Jag har alltid lite mer salt än vad recepten säger i tex vetebullar eller scones. Tycker det blir bättre kontrast till det söta så detta kan nog vara nått för mig.
Vilken snygg burk, jag hoppas på att hitta en burk jag med men chansen lär vara liten då jag bor i en liten stad i norrland
Anonym sa…
Om man gillar goda ostar så känns det ju helt rätt! Gott!
Ida sa…
Vad kul å läsa att så många är nyfiken på denna pepparkaka. Och ännu roligare är att jag faktiskt är en av dom som ska baka dom där peppisarna :-) så dom kommer produceras i våran lilla by Bergsjö som ligger i Hälsingland :-)
Anonym sa…
Hej snart kan man köpa den på www.ordmarktstore.com hälsningar Ingela som har formgett förpackningen.

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller