Vi ses väl till hösten?

Sommar, värme, sol (eller regn för den delen) och semester, långt från kyla, snö och jul. Ungefär 6 månader till  julhelgen, 5månader till adventstider, 4månader till många affärer börjar plocka fram julen. Nära men ändå inte. Jag njuter av sommaren, men har tankarna åt jul då och då, inte "å var här nu kära jul", utan snarare, undrande över nyheter som komma skall. Vilken blir årets pepparkakssmak, glöggsmak? Vad hittar alla fina inredningsföretag på i år? Blir det någon ny Astrid Lindgren julmugg i år? Vad kommer var julbloggarnas snackis i höst? Hur kommer Jakob (sonen) uppleva julen i år? Men än får jag vänta och bara fundera lite ibland för nu är det barfota, glass, bad, långa kvällar och ledighet ihop med familjen som gäller!

Men nu när jag ändå är här en liten stund kan jag dela med mig av ett litet smakprov från House Doctors höstkatalog som precis gått till tryck enligt deras facebooksida och blogg. I år verkar det vara natur, djur, svart-vitt och guld som gäller. Även Walther & Co har en del guldfärgat i år har jag hört. Spännande tycker jag som inte gillar guld i inredning.

Bild: House Doctor. Julgranskula i guld samt julgranshängen med djurmotiv.
För er som vill ha lite julinspiration innan bloggen startar upp igen kan jag tipsa om min Pinterest sida där jag samlar på inspiration jag snubblar över. Klicka på Pinterest ikonen till höger för att följa mig där (Tack Hellys Jul som tipsat om Pinterest utomordentliga funktion).

Ses om någon månad!

/Anna

Kommentarer

Prettomorsan sa…
Jag inväntar dina inlägg framöver i höst! :)
Sarianne sa…
Tack för att du kommenterade på min blogg så jag hittade din fina blogg, är ju så himla kul när man hittar nya guldkorn att följa, kom gärna in och påminn mig igen mot hästen :)

Tapeten är köpt på Rustam bra pris och resultatet blev väldigt snyggt! Skickar en länk så hittar d den snabbt :)
http://www.rusta.se/tapet_space_hundkex_vit_p20401379.html
Helly sa…
Klart vi kommer "hänga" i höst!! Saknar alla mina digitala julvänner! Ha en härlig sommar så länge :)
Skall bli spännande att följa även din julblogg :-)
Idag har jag planerat första julklappen :) Välkommen att besöka min nya blogg!
Jag lääääängtar :D

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller