Luciamorgon på bästa sätt!

Har börjat denna Luciadag på bästa sätt med julkskinkesmörgås, lussekatt och julte med svt:s Luciamorgon på i bakgrunden. Men bäst av allt, sötaste sonen som stjärngosse och inget morgonstress för att ta mig till jobbet, utan lugnt och skönt med fina familjen! Underbart! Idag blir det till att fundera på om mer julpynt i hemmet eller ej. Jakob lyckades klättra upp i soffan själv igår och vidare upp på soffbordet så nu blir det ännu svårare att få ha saker ifred =).

Bild: AnnaJanson

Hur ska ni spendera Luciadagen? Blir det några luciatåg i er närhet? I eftermiddag presenteras vinnarna i min lilla jultävling, så missa inte det!

Kommentarer

Herrejösses vad söt!!!!

Önskar dig en fin Luciadag också! :)
Helly sa…
Lusse Lelle, Lusse Lelle, 11 nätter före jul! Oj vad tiden går fort... Men de den sötaste stjärngossen! Underbar bild. Låter som ni haft den härligaste morgonen oxå. Hur gammal är din son? Min dotter är 13 månader och just klättra och stå bord är det roligaste just nu. För en månad sen vände jag ryggen till i 20 sekunder och då hittade jag henne på matbordet!! Klättrade före hon började gå... Precis som sin storebror. Jösses vad man springer... Så pynt är ju liksom svårt att ha under 1 meter. Hoppas du får en fin Lucia med många pepparkakor!
Amandas jul sa…
Vilken liten sötnos! :)

Jag har sett ett Luciatåg på skolan, och fått vräka i mig en massa glögg, pepparkakor och lussebullar. Känner mig nöjd trots att halva dagen knappt gått ;)
lavendia sa…
Hur var det, var du intresserad av en annorlunda julkrubba.? Jag gjorde en för många år sedan. Om du vill kan jag fotografera den o lägga den på min blogg?
Therese sa…
Men vilken mysig morgon! Jag såg också på SVTs Luciakonsert, men utan barn och med en liten stress för att jag skulle iväg till jobbet sedan. Men mysigt ändå, men din morgon låter ju fantastisk. :)
Sv: Ja, det är jättekul om du är med mig även på min nya adress. Bor ju inte i Göteborg längre. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller