Vem är du?

Två veckor kvar till Advent och jag har en hel del idéer om vad som jag kan skriva om i bloggen. Men för att göra bloggen mer intressant för dig som läser och skriva om saker som intresserar dig undrar jag vem du är som läser och varför du läser bloggen och hur du hittat hit? Vad vill du gärna läsa mer om?

Skriv gärna några rader i kommentarsfältet, eller maila och hjälpt till att göra bloggen ännu bättre!

Bild: AnnaJanson

Ps. Om du gillar Madagaskar och speciellt då pingvinerna titta in på julbloggen Juljunkie för lite morgonunderhållning!

Kommentarer

Lina sa…
Jag är en 20-årig helt jultokig tjej och har varit sedan barnaben!
Jag följer din blogg för att den är så mysig och jag gillar att du har en liten "egen" stil på dina julsaker. Jag hittade dig genom andra julbloggar och är nu en trogen läsare.
Ha en bra fars dag, och håll i dig - för nu är det bara 2 veckor kvar till första advent!
Sanna sa…
Jag hittade hit nu, precis just nu :)
Jag är en tjej på 27 år som älskar allt vad både vinter och jul heter. Jag brukar läsa julbloggar varje år, oftast så blir det olika för varje gång och nu i år blir det nog bland annat din som jag kommer att följa. Tips och olika recept mm tycker jag är intressant, allt som hör julen till. Hur andra pyntar och fixar r på något sätt intressant. Snart får vi börja Julstöka i hemmen :) Ha en fin söndag.
Karolina Nääs Gryzelius sa…
Hej Anna! Jag läser din blogg (lite nu och då) dels för att du har många bra och fina idéer! Och så tycker jag det är lite mysigt att se hur du har det:) plus att det är kul med en blogg där jag faktiskt känner den som bloggar! Fast jag kanske borde kommentera mera.. Ta hand om dig och mys nu riktigt när julen närmar sig! Själv ser jag fram emot en jul i vårt lilla radhus, med alla nära och kära nära oss!!! Stor kram på dig!!
Jag har läst din blog via bloglovin i några år. Har själv julblogg eftersom jag älskar julen. Jag tycker det är roligt att läsa om personliga saker. Sådan man själv har bakat/pysslat/upplevt.
Amandas jul sa…
Jag är själv en julbloggare som gillar att läsa om människors julförberedelser...nyheter och sånt är inte speciellt intressant eftersom det står i var och varannan blogg, utan jag gillar det personligt :) Och gärna lite mumsiga recept ibland.
Marianne sa…
Hej! Jag läser alla julbloggar jag hittar föratt få inspiration och stämning inför julen. Det här är min bästa tid och vill göra allt. Trevlig blogg har du och jag gillar pyssel, recept, juliga produkter, stämning m.m. Så nu vet du vad jag förväntar mig.Jag har också en blogg julens pusselbitar som jag startade i år .Välkommen dit
AL sa…
Hej Anna,
Mitt första besök här. Gillar att det är mkt "egenproducerat" här och din egna stil. Keep up the good work!

(jag finns på www.scandinavianchristmas.blogspot.com)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller