Grattis Cecilia!

Äntligen har en vinnare utsetts i tävlingen om julbord för två på IKEA. Det har kommit in flera bra pysseltips med IKEA saker. Gå gärna in och läs kommentarerna på tävlingsinlägger för att få lite inspiration, klicka HÄR för att komma dit. Stort Grattis till Cecilia! Du får ta med någon och äta julbord på IKEA!

Cecilia tipsade om att göra ljuslyktor i olika varianter och ljus kan man knappt få för många av i dessa tider. Pyssel som är svåra att misslyckas med är alltid bra tycker jag! Cecilia skrev:

Mitt bästa julpyssel är att göra fin ljuslyktor i olika varianter. Jag älskar levande ljus så det är självklart att jag tipsar om ett "ljuspyssel". Ikea har ju ett enormt stort utbud på glas, så det är bara att välja och vraka bland alla, antingen utav de finare glasen eller "vardagsglas". Sen är det bara att låta fantasin flöda. Man kan ta t.ex. glitter (som självklart finns att köpa på ikea också) och limma på sidan av glaset eller använda någon/några utav alla ikeas små juldekorationer och limma fast på glaset. Detta är ett riktigt roligt pyssel som blir väldigt fint och är väldigt svårt att misslyckas med ;)

Det kommer snart fler tävlingar i bloggen, så håll ögonen öppna =)!

Kommentarer

Cissi sa…
Tack så mycket! =) Jag är verkligen jätteglad!

Länkar till dig i min blogg som tack =)

Kram Cissi <3

Populära inlägg