10 veckor till första advent

Nu börjar de bli höstigt och närma sig jul, underbart säger jag! Att sitta i soffan, dricka något gott te och mysa med nära och kära eller läsa något glansigt magasin är inte fel framåt höstkanten. Och naturligtvis sitter jag och funderar i soffan vad årets julblogg ska innehålla. Lite tankar och funderingar finns. Bland annat har jag köpt ett nytt pysselverktyg som redan används flitigt och kommer dokumenteras i bloggen =). Men jag undrar ju även vad ni som tittar in här vill läsa om?

Bild: Anna Janson

Skriv gärna en kommentar du som har en julblogg och inte finns med i min julbloggslista, så jag hittar er som inte finns där =).

Lite ändringar i bloggen sker just nu för att jag ska kunna nyttja allt nytt blogger har att erbjuda.Blir förmodligen inga stora förändringar, utan ni kommer att känna igen er.

Kommentarer

Nytt pysselverktyg låter spännande :-)

Ser att jag inte finns i din länklista, så kika gärna in hos mig och kolla runt. Lägg till mig sen om du känner för det :-)
Hej!

Nu flyttar mina julblogg till denna sida, www.tinagustafsson.com och vill du vara säker på att inte missa något som har med julen att göra så kan du Gilla denna sida på facebook http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374
Hej vet inte om du sett min =) mvh Frul Lundstedt
http://lundstedtsjul.blogg.se
Prettomorsan sa…
Jag tycker det skulle vara rätt mysigt att läsa om lite julminnen du har. :)
Johanna sa…
jag vet faktiskt inte om jag finns med i din lista eller ej :P och visst längtar man nu! bara 10 veckor!
Vilken fin julblogg du har! Jättebra att få inspiration ifrån!
Anna sa…
Kul med lite nya julbloggar. Har lagt till er i julbloggslistan =).
Sanna sa…
Sv: Det är ju det där med dottern som är det knixiga. Men å andra sidan så är det ju bäst att passa på när Marianne inte märker något :)
Här är min julblogg: http://julen.gladers.net
jag har även en julsida som finns länkad från bloggen. Välkommen att kika ifall du vill. Jag brukar följa dig på bloglovin.

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller