Tjungondag Knut

Nu är det åter dax för att säga adjö till julen för denna gång. För min del stannade julen av lite grann när min son föddes 5dec. Jag har ändå haft en helt underbar jul och känt att det varit annat än bloggen som pockat på uppmärksamheten därav brist på blogginlägg. Hoppas att ni alla haft en underbar jul och kanske ses vi nästa år igen. Jag ser iaf fram emot att ha en liten ettåring springande runt benen vid 2011 års julpyssel och julgrejande. Kanske finns då en annan anledning att jag inte hinner skriva julblogg =) !? Önskar er alla ett riktigt fint 2011!

Foto: Anna Janson

Ps. Ni utnyttjar väl chansen att få lite nytt fint julpynt till nästa år på reorna? Jag skickar bud med systern då jag inte kan springa runt på årets reor. Till nästa år finns några nya fina julgranskulor i min gran=).

Kommentarer

Vi ses till nääta julsäsong!
Jag har fyndat massor. Speciellt dukar och stora saker som annars är så dyra och så har jag faktiskt passat på att köpa saker man kan ge bort i present under året, eller i julklapp i år.

Förstår att julen tog en ny vändning när en liten bebbe kom nerdimpandes. Ser fram emot nästa års blogg med glädje, eller kanske frustration... ;) över en ettåring runt fötterna i julbaket.
Allt gott/JEssica
ofta kollar jag på reor, speciellt fina julgardiner och annat kan man fynda.

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller