Minigran

Första julgranen har hittat hem till oss vilket jag tycker är lovely! Den är av storleken mindre och maken hittade den för 129kr på IKEA. Hade en minigran förra året då den stora uteblev, i år blir det dock både och. I minigranen hängdes förra året små silver kottar och ekollon i färgglada sidenband. I år har julgransdekorationerna utökats med silver hjärtan och silver blommor. Frågan är nu med när man ska ta in den stora granen!? Inte allt för sent, men inte för tidigt så den får slängas ut för fort. Finns inget mysigare än en julgran som står tänd när man myser runt under mellandagarna. När tycker ni man ska ta in granen?

Foto: Annajanson

Kommentarer

Therese sa…
Vi tänker köpa gran och ta in den på söndag. Då får man njuta av den ett gäng dagar innan julafton. :)
Erika sa…
Egentligen dagen före julafton för att den rätta julkänslan ska infinna sig på rätt tidpunkt. Men jag vet att man är sugen på att ta in den tidigare!! Den lilla julgranen tycker jag absolut kan få smyga in tidigare :)
Ellen sa…
Va mysigt med en liten gran redan nu! Hmm... jaa det där är svårt! Vi brukar alltid köpa gran och ta in den kvällen innan julafton men funderar på att göra det litw tidigare i år :)
Ylva sa…
vi köpte också en sådan, barnen fick pynta den, det blev maximalistiskt!
Vi brukar ta in granen till Lucia, så man får njuta av den länge. Vi köper kungsgran, de barrar inte.

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller