Ljusslingor

Jag har aldrig köpt något ljusslinga mer än till julgranen, vet inte varför men så är det. I år är jag dock sugen på att köpa flera stycken, smaken kan ändra sig. Det jag tycker är extra bra i år att det verkar finnas mycket LED-ljusslingor som förbrukar mindre el och håller längre, I like it! IKEA har flera snygga, var av en med LED-ljus redan är inhandlad till lägenheten. Har inte bestämt om den hamnar ute eller inne än. Angenäma problem man har =). Jag är lite svag för granar så det julslingan från Ikea med små vita pappersgranar kanske också hamnar på inköpslistan snart.

Bild: Kollage med bilder från IKEA.
1.Ljusslinga med 24 st granar i serien KALLT, 149kr.
2. Ljusslinga med 32 ljus i serien KALLT, kan användas både ute och inne.

Kommentarer

Therese sa…
Jag ska nog till Ikea idag, och nya ljusslingor behöver inhandlas, så det här var bra tips! :)

Sv: Intressant, då är det säkert så att hela Västergötland körde utan saffran. Undrar hur det kommer sig? Har hört olika teorier, till exempel att det var fattigt och att man inte hade råd med saffran. Men var det fattigare i Västergötland än någonannanstans? Och jag gillar också med saffran bäst numera :)
jag tycker att det är läckert med ljusslingor
Therese sa…
Sv: Oj BB minsann? Vad spännande med en julbebis! :) Och du har rätt, i år ska vi fira jul med min bror helgen innan julafton, och det blir förhoppningsvis lika mysigt det.
Så du har också ett jobb där man får jobba på jul? Jag har lyckats få ledigt alla julaftonar det senaste pga arbetskamrater som inte är lika förtjusta i jul som jag. :)
Jätte fina ljusslingor! Jag ska också handla en julslinga att ha inomhus i år om jag får min vilja igenom här hemmma ;)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller