En fredag med lite julstämning

I fredags var det allt lite julstämning under bilfärden mellan Jönköping och Göteborg. Snö hela vägen och Peter Jöback i högtalarna, inte helt fel! All julmusik känns inte ok att lyssna på så här tidigt, men Peter Jöback känns helt ok, kanske för att flera av hans låtar inte är gamla julklassiker. På vägen hem från Gbg på eftermiddagen stannade jag på Ittala Outlet i Borås som hade juldekorerat lite i affären. Det fanns flera fina julsaker samt idéer på hur man kan använda ordinarie produkter lite juligt. Bland annat skådades Boda Novas runda plåtburkar i set om tre för 99kr (tror det är billigare än vad de kostade förra året samt att de utgått ur sortimentet).

Det blev inte mycket inhandlat mer än några fina muminkort och metall silversnöflingor att dekorera bordet med vid en jul- eller vinterfester. Snöstjärnorna är gjorda av Pluto Produkter. Kommer ge exempel på juldukning med snöstjärnorna senare i bloggen.

Foto: AnnaJanson

Min önskelista blev längre efter besöket på Ittala Outlet. Höganäs keramik fina nya kollektion har flera guldkorn enligt mig, perfekt att önska sig eller ge bort i julklapp!

Kommentarer

Vilka söta stjärnor du hittade! Pluto brukar ha kul saker.

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller