Jul på IKEA 2010

Mindre än 100dagar kvar ni till Julafton och ännu mindre till allt julmys drar igång! Tycker egentligen inte om när affärer plockar fram julsaker för tidigt, men kan ändå inte sluta att gå och leta lite efter julsaker på IKEA när jag är där nu titt som tätt (håller på att flytta). IKEA är ändå lite ok att de börjar ganska tidigt då man oftast inte är där ofta =). Igår såg jag pappersmuggar och papperstallrikar som heter NYSNÖ, men inget mer på IKEA. Mönsterna såg riktigt fina ut. Nu när jag googlar på IKEA och NYSNÖ vad hittar jag om inte en katalog med en engelsk version av IKEAs vinterkollektion! Hoppas att det är precis samma som i Sverige för det ser väldigt bra ut! Mycket rött, vitt och blått. Speciellt deras nya inslagningspapper samt andra inslagningssaker ser helt underbara ut! Längtar lite till jag får klämma på dem i verkligheten. Klicka HÄR för att komma till katalogen online.

Foto: IKEA

Kommentarer

Åh, det såg lovande ut.
Jag gillar det traditionella...men så j´gillar jag det radikalt kitshiga också =D
Åh, där fanns mycket fint i år, jag gillar de traditionella julfärgerna.
Lisa sa…
Så kul att det börjar packas upp julsaker nu, jag har faktiskt redan beställt årets julgardiner ;)
Jag håller med dig. Det är inte roligt när de börjar för tidigt med julpynt i affärerna. Man har hunnit titta igenom allt redan innan 1:a advent 10 gånger ungefär. :P
Anna sa…
Håller med dig Marie om att det traditionella alltid slår högst, men ibland kan även jag bli lite kitschig (kanske mest i tanken =) )precis som Lalolandet.

Vacklar precis som jag alltid skriver om varje år om det här med när julsaker ska komma fram i affärerna. Jag längtar, men som Christmas Time skriver så är det ju inte roligt när man hinner tröttna på alla saker innan julen ens är här.
/Anna
SaraOtto sa…
Åh va underbara grejer! <3
Jag längtar verkligen efter att jag får julshoppa på IKEA!
Vilka fina papper får nästan lust att åka till Ikea på studs! och vilken mysig blogg!
Kommer absolut titta in lite då och då och följa dig i väntan på julen :)

Ha det bra!
Lisen
jag brukar inte gilla IKEAS julgrejer..
Anonym sa…
Wow!! Jättemycket fint på IKEA!

Jag pillar din blogg. Kommer säkert tillbaka.

/Julälskaren Mia
Sanna sa…
Fina inslagspapper! :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller