Julen i varje hus och stuga

Nu pyntas det och fejas för fullt runt om i Sverige och hos mig är inget undantag. På söndag kommer familjen hit på julbord så jag lider inte brist på något att göra nu. Städa, pyssla, laga mat mm, det mesta är mycket roligt! Var ute i skogen förut om hitta massa fint, vilket nu resulterar i att på balkongen ligger mossa, kottar och annat fint och väntar på att användas. Hittade även ätbara kantareller i skogen, vilken årstid är det egentligen vädermässigt!?

I mitt fönster har Tazetterna börjat blomma och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att de luktar ok eller illa. Vad tycker ni? Har även en vit amaryllis där en knopp börjar slå ut, lovely! Det lackar mot jul!

Foto: AnnaJanson

Nu till tävlingens upplösning....vinnare i min tävling om en snygg miljövänlig disktrasa är Ylva som har den inspirerande bloggen Darling Things! Maila mig (annasjul@gmail.com) din adress så skickar jag dig vinsten!

Kommentarer

Fridolin sa…
Personligen tycker jag att tazetter är ljuvligt vackra men luktar de inte lite fotsvett? Jag är inte överförtjust i lukten. På långt håll luktar de bättre...

Populära inlägg