Favoriter ur årets julsortiment hos Granit

Granit brukar alltid ha ett bra julsortiment. De lyckas alltid pricka in en"jag vill ha" känsla hos mig. I år är inget undantag, här kommer några av årets favoriter;

Collage: Bilder från Granit. 1. Jutepåse till flaska, 29kr. Perfekt inpackning till ge bort glöggen. Kanske även hänga nr4 runt. 2. Lökvas i zink, 79kr. Sätt i en hyacint och du har en fin present. 3. Lamp stjärna i metall att hänga i fönstret, 179kr. Får mig att tänka på min ängel i metall som jag hade i mitt fönster när jag var liten. 4. Dekorationshjärta i Zink, 15kr. Att ha som etikett till julklappen, hänga i granen eller som dekoration i ett blomsterarrangemang. 5. Adventsljusstake i zink, 149kr. Enkel och snygg (Granit brukar vara duktiga på att göra snygga adventsljusstakar).

Kommentarer

Skitsnygg adventsljusstake!!
Fridolin sa…
Jag gillade också adventsljusstaken. Så himla bra efterom den går att fylla efter eget huvud och göra till "sin".
Dito till föregående Fridolin. Den går att piffa upp och pyssla till som man vill. Det finns även jättebra ljusstakar att köpa på åhlens iår som man kan göra detsamma med, ett litet tips.
Cecilia sa…
Ja, jag älskar Granit, och särskilt nu till jul! Jag var faktiskt inne på Granit idag och köpte några små glas som jag tänkte använda som glögglas. De är hur charmiga som helst, lite grönaktiga i glaset och tunna och vackra. För 19 kronor styck! Granit är verkligen fantastiskt. Jag tyckte mycket om den där adventsljusstaken också ... Ja, egentligen allt! En annan mysig sak med Granit kring julen är ju deras lösviktskryddor också ... kanel och stjärnanis och torkade citronskivor. Såg idag att de har gigantiska kanelstänger i år, de var kanske 1.20 långa, två för 199, haha. Ingenting att ha i glöggen kanske ...
/Cecilia
Ylva sa…
Kikar igenom din blogg lite. Mysigt! Granit har verkligen fina grejer till jul iår. Jag var inne häromdagen men då hade de tyvärr inte hunnit få in alla julsaker, hoppas de dyker upp inom kort.
/Ylva

Populära inlägg