Årets julklappspapper

Tjoho, bara en månad kvar till julafton nu! Dags att börja tänka på paketinslagningen! Mina favorit julklappspapper i år har jag hittat i affären Balders Hage i Göteborg. Har även sett några av rullarna i Grandma´s butik. De kostar 35 kr rullen och det är ca 5m på varje rulle. Visst är de snygga!?

Foto: AnnaJanson

Mitt förslag på budget alternativ i år är från Lagerhaus. Där kostar rullarna 29kr eller 4 för 100kr. Finns även fler snygga, bland annat ett grönt med vita hjärtan och ett pappfärgat med grisar.

Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Kajsa sa…
Jättesnygga, undrar om de finns i Västerås? Jag lägger jättemycket tid på papper och snören till julklapparna, det ska vara ett tema varje år.
Jultider sa…
Snygga!

Själv har vi köpt det mesta pappret på Panduro i år. Har redan slått in dryg 150 paket, så här går det åt massor av papper. Vi har fortfarande en hel del paket kvar.
Anna sa…
Jättesnygga! Jag hittade nästan identiskt papper på Coop Forum förra året som jag har massor kvar av och tänkte använda i år igen. Är det tråkigt? Är inte så ombytlig av mig när det gäller julsaker...

Kafe - kanske kan du se om det finns där i år också.. http://alltomjul.blogspot.com/2008/11/rets-tema-p-julklapparna-blir.html

mvh
/Anna
Hanneles jul sa…
SNygga, jag köper ofta billigt efter jul :)
Fint. Jag älskar att köpa julpapper av någon anledning. Men det är ju så roligt att sitta och slå in allt sen och göra fint.
Anonym sa…
Då jag jobbar på bauhaus har jag sett det röda pappret med vita hjärtan som är med i den första rutan för en billigare slant än 35. bara ett tips! : )

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller