Det börjar närma sig!

Hösten är nu här och jag njuter av allt vackert i naturen, den härliga luften, att det blir mörkt så att man kan njuta mer av tända ljus, att mysiga koftor, mössor och vantar åker fram, men framför allt kanske att julen närmar sig! Är lite kluven när det gäller när julpyssel börjas, när jag egentligen vill att affärerna ska plocka fram sitt pynt mm. Jag kan tycka att före mitten av november är det tidigt med julsaker, men samtidigt kan jag inte låta bli att titta runt i affärer när jag hittar något nu... Lite dubbelt, jag vet!

För er som älskar att redan nu titta runt på julsaker har jag hört att ellos, rusta och flera andra internetaffärer har julsaker på sina hemsidor. Har även hört att både ikea samt ullared har plockat fram årets julsaker att köpa. På Cults hemsida kan man få en föraning om årets juldesign, har redan en favorit som jag berättar mer om vid ett senare tillfälle.

Vad tycker du? När är det lagom att julsakerna kommer fram i butiken och när är det för tidigt? När börjar du julpyssla? En sak som kan vara bra att fixa tidigt till julen är alla julklappar. För att stressa runt och leta julklappar i december är egentligen ingen hit. då finns det mysigare saker att göra.

Jag har börjat köpa lite för julpyssel, men inte i pyssel affärer utan har hittat andra roliga saker på andra stället. Ex gamla tidiningar och notblad på antikaffärer samt seconhand - perfekt till julpysslet! Har även hittat lite smått och gott (som egenligen inte är julsaker) i blomster affärer till julblomsterarrangemang. Kommer lägga upp här på bloggen när jag får färdiga alster närmare jul!

Foto: AnnaJanson

För er som drömmer om en fint zinkhus från Walther & Co till jul; Gån in och tävla på bloggen Flitiga Fredrikas blogg.

Kommentarer

Ida sa…
Jag tycker som dig att det egentligen är lite för tidigt med julsaker innan mitten av november.. men jag kan samtidigt inte hålla mig när allt plockas fram/dyker upp på hemsidor. Det går ju bara inte att hålla sig från att kika :) Men allt julpyssel får allt vänta i MINST en månad till! Alldeles för tidigt kan man ju inte börja.. hur galen man än är i denna högtid ;D
Linda sa…
jag är som du - lite dubbel. Vill helst inte se julpyntet/pysslet för tidigt, men kan ändå inte låta bli att kolla/köpa

Just nu håller jag på fundera över hur adventskalendern ska se ut i år....
Dorpan sa…
visst är det härligt! Passa på o kolla in i min blogg med=) lägger till din blogg på min sida=)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller