Pepparkaka, julmust och julgodis

Har provat lite nytt senaste tiden. Pepparkakor från Göteborgs pepparkaksbageri har jag inte provat förut trots 5 jular i Göteborg, men i år blev det ändring på det. Företaget har specialiserat sig på peparkakor med citrus smak. Goda med lite annan smak touch än vanligt, men inte riktigt som Annas pepparkakor som jag tycker är bland det bästa. Pepparkakorna tillverkas i Göteborg och ska man beställa från företaget får man vara på hugget. De tar emot beställningar på sommrarna och det brukar bli fulltecknat på 3-4dagar. Mer information om företaget hittar du här. Min pepparkakor köpte jag på NK delikatessbutik.

Min julmust favorit är i vanliga fall apotekarens. Grebbestads julmust som jag provat i helgen håller samma mått tycker jag och flaskan är riktigt snygg. Tyvärr är den dyrare än de flesta julmust flaskor.

Har nu även provat Åre chokladfabriks julstrut för att hitta min julfavorit i deras sortiment. Tyvärr var det lite svårt att helt urskilja alla sorter, men vad gör egentligen det när alla smakar lika gott!


Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Julhuset sa…
Vilka tre favoriter, minna pepparkakor har jag inte hämtat än, struten är på väg från Åre och
julmusten hoppas jag inte är slut när jag ska till Liseberg, har köpt den på ICA gårda.
Anna sa…
Köpte oxå min julmust på Ica focus. har även sett den på ica i Munkebäck...om den skulle vara slut i gårda.
Anonym sa…
Pepparkakor köper jag vilka som - bara dom är bakade på smör. och julmust ska helst var Apotekarnes. Mums...

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Smällkarameller

Pärla julsaker