Snygga jultyger

Har upptäckt att Spira har flera snygga jultyger. Funderar på om jag kanske ska fixa en jultygtavla, som kan plockas fram varje år. Eller kanske några snygga kuddar?! Tygerna skulle nog även bli fina gardiner, men känner att jag inte riktigt är i behov av julgardiner i år. Jag har dock lite svårt att bestämma mig för vilket som är finast...

Bild: Från Spira. Tyget Staden, finns även i svart-vitt.

Bild: Från Spira. Tyget Stallet, finns även i svart och brunt.

Bild: Från Spira. Tyget Julparad. Finns även med mer färg.

Vilket tyg tycker du är finast och vilken färgställning? Jag ska nog ta mig en funderare till och sedan bege mig till någon av affärerna Almedalsmagasinet, Grandma´s, Haga Interiör eller Prylgalet som säljer Spira i Göteborg. På Spiras hemsida kan du hitta närmsta återförsäljare.

Kommentarer

CrimsonAnna sa…
Min röst går nog till "Stallet" i svart eller"Julparad" i färgställningen som visas på bilden. Julparad var gulligt klassiskt med en twist medan stallet var lite mer andligt.
Julhuset sa…
Gillar skarpt staden i rött.
Jenny sa…
Var helt inne på att jag skulle ha staden tyget i vitt på min tygtavla. Men så sprang jag på ett jättefint jultyg på Åhlens så det får det bli i år.//Jenny
Anonym sa…
Livets svåra val..
Anonym sa…
Staden är jättefint, tycker jag. Stallet ser också fint ut men Julparaden känns lite blekt (även om mönstret är jättefint).

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller