Jullåda direkt till dörren

Har länge funderat på att beställa hem en låda med frukt och grönsaker från företaget årstiderna, men det har bara inte blivit av. Årstiderna är ett företag som levererar ekologiska varor direkt hem till dörren. De har både grönsaks-, frukt och bland lådor och recept för att få ihop en god måltid. Nu kanske det är dax att slå slag i saken då de har en jullåda! Jullådan kommer finnas mellan v47-52 i begränsad upplaga, alltså först till kvarn. Lådan kostar 460kr. På deras hemsida står det följande om lådan (det finns även en mer utförlig beskrivning av innehåll på deras hemsida);

JulLådan 460 Kr- till julens goda stunder - JulLådan är fylld med goda julråvaror till båda stora och små. Här finns en fantastisk pepparkaksdeg från Rosendals Trädgård och Delikatess Knäckebröd från Solmarka Gårdsbageri. Vi har också lagt i äkta bourbon vaniljstänger, italienska mandlar, hela valnötter från Frankrike och massor av julens goda saker.


Kommentarer

Anonym sa…
Toppen, dottern har haft mat
från Årstiderna, hon är väldigt nöjd.

http://arstiderna.com/
Anonym sa…
jag säger bara Solmarkas knäckebröd är ett måste på julbordet. Det är så himmelskt gott. När jag jobbade i frukten på Ica hade vi samarbete med Solmarka å dom var alltid så himla gulliga och tillmötesgående och deras grönsaker var så ljuvliga.. det är vad jag kallar grönsaker..

Riktigt kul med en jullåda!

Populära inlägg