Julklappar

Jag tycker mycket om att slå in julklappar fint! Att gå och fundera ut nya snygga paketinslagningslösningar, köpa nya vackra inslagningspapper och snören. Dessvärre är nog inte min man lika förtjust i min växande hög av fina papper. De jag tycker bäst om är ofta matta julpapper, men lite mer blanka kan oxå vara fina. Har sett ett snyggt grön papper (lite blankt) med vita prickar som jag funderar på att köpa till jul. Kan bli kanon fint med rött snöre till. I mina paket är det inte bara utsidan som räknas, slår gärna in med fint silkespapper (dock inte så miljövänligt, men fint!). Finns mycket snyggt man kan göra som pryder etiketter till paketet, sy ett litet rött hjärta, ha spritsade pepparkakor, stämplar mm. Har hittills inhandlat enkla pappersetiketter på Granit och får se vad som kan hända med dem. På en bra blogg jag brukar besöka som heter en mammas dag skriver Weronica om hur man kan dekorera paket med muffinsformar, riktigt snyggt tyckte jag! Tycker du att det är roligt att slå in julklappar? Hittat något super snyggt papper du vill dela med dig om? Har du några roliga snygga tips till fina paket?


Foto: AnnaJanson. Prickigt papper och bruntpapper från Lagerhaus, rödmönstrat från Panduro, vitmönstrat inköpt på julmarknad i Kavrnby julmarknad förra året. Vit och begie papper går att hitta i de flesta affärer.

Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Anonym sa…
jag brukar slå in julklapparna fint men jag brukar inte lägga så mycket pengar på det.
Anonym sa…
Valet av julklappspapper är något av det roligaste med julen! Har alltid högtflygande planer om vackra, genomtänkta paket, men det blir oftast ganska enkelt ändå.
Anonym sa…
fint inslagna paket under granen är ju helt underbart! jag brukar alltid köpa riktigt fina papper med olika motiv på. Jag tycker faktiskt det blir roligare att slå in klapparna då, resultatet blir så mycket bättre :)
Anonym sa…
Det blir mycket roligare att slå in paket om man gör dem lite extra fina. Plus att mottagaren blir väldigt glad! Jag använde naturfärgat papper, bastsnöre och dekorerade med torkade apelsinskivor och kanelstång. Det var väldigt uppskattat. Dessutom luktade paketet gott. :)
Torbjörn sa…
Hejsan, gilalr din sida. Har en själv, kanske inte precis likadan, men i liknande syfte. :)

Välkommen att kika in :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller