2 månader till julafton!

Idag är det två månader kvar till julafton! Visst är det underbart!? Jag är en riktig julälskare och längtare, men har svårt att börja för tidigt då risken finns för att hinna tröttna innan själva juldagarna. Fast den risken kanske inte finns? När jag var yngre gjorde jag alltid små rullar där jag skrev ner siffor med hur många dagar det var kvar till jul och sedan rev jag av ett lapp varje dag och hade super koll på hur många dagar det var kvar! Detta började jag med i september .... :)

Visst är det underbart att börja planera julen med bak, mat, kalas, pyssel, julklappsköp mm?! Nu är min fråga till er läsare av bloggen, vad vill ni läsa om här? Har flera ideér, men vill självklart ha mer!

Bild: Privat

Kommentarer

Andreas sa…
Så skönt att man börjar hitta sina jämlikar på nätet. Alla dessa jultokiga människor. Jag och min man är tokiga i julen å längtar tills det är dags att börja julpynta.. innan dess så får man njuta av allt pysslande till julen.

Jag känner mig nästan som om jag har snott din design när jag ser din sida.. men jag får väl försvara mig med att jag hittade hit först idag. Å istället glädja mig åt att det finns fler som har samma goda smak som jag ;)
Anonym sa…
Hej!
Jag skulle gärna läsa om paketkalendrar, recept och inredning.
Mvh
Helen
Anna sa…
Trevligt att det är några som hittat till min sida! Välkommen hit!

Andreas och Lisa>> vi verkar ha ganska lika smak! Lär nog återkomma till er sida många gånger innan jul!

Helen>> recept och inredning kommer garanterat och ska fundera och leta efter snygga paketkalendrar!
Anonym sa…
julpyssel, recept på julgodis

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller