Julkalender

Snart är det första december och då måste man ju ha en adventskalender! Själv fick jag min utav min man som köpt en med seg godisar (Haribo) till mig (tycker mycket om segt godis och tycker att chokladen i vanliga kalendrar är sådär).

Tyckte min man var så söt att han köpt den till mig så då gjorde jag en till honom, kunde ju inte köpa en med mindre god choklad. Köpte istället lite annat gott och smått och slog in och så här blev kalendern:


Foto: AnnaJanson

Alla paket hänger i ett snöre och sist i änden är det stora julaftonspaketet!

Kommentarer

Anonym sa…
Gud vilken gullig idé! Och vad fint resultatet är!! Hoppas det är ok att jag plagierar! :-)
Anna sa…
Helt ok att göra likadant! Bara kul att kuna inspirera!
Anonym sa…
Så tervligt, köpte en chokladkalender till mej själv, fast jag inte helelr tycker om den chokladen..
Anonym sa…
jag föreslog på skämt att min man skulle göra en kalender md små presenter till mig. Han som vekrligen har svårt att komma på en julklapp och en födelsedagspresent fick panik i ögonen - oj vad det skulle skapa ångest!
haha. Kul att ni gjort till varandra :)

förresten varför kan jag inte lämna kommentar som annan än blogger-bloggare?
a sa…
bra idé med snöret. jag har spånat i liknande banor när det gäller min pojkväns kalender. är lite sen med den nu. det ska bli en julstrumpekalender: 20 strumpor (för det är något man alltid behöver), 2 stora sköna helly hansen-sockor (för han har avundsjukt betraktat mina mot kalla golvet). hinner jag tills imorgon blir det en avslutande traditionell julstrumpa. annars är idén att hela kalendern är en väldig julstrumpa. man kan lägga små lappar i de vanliga strumporna. eventuellt utformade som kartor. då har man fler dagar på sig att anordna en skattjakt. och kan gömma gåvor lite som det faller sig.

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller