tisdag 21 oktober 2014

Pappersstjärna DIY

När jag vill ha lite ny pysselinspiration tycker jag att pinterest är toppen och mitt senaste julpysselprojekt hittade jag där häromdagen. En fin pappersstjärna gjord av 12 stycken vita pappersremsor 21x1cm. Ganska enkelt material som blir till något skirt och vackert.

Bild: Annajanson

Beskrivning hittar ni HÄR på bloggen Design and Form. Jag skippade gemen då de bara krånglade till det för mig. Annars är det bara papper, lim och sax som behövs (och ev pappersskärare).

Bild: Annajanson
Funderar just nu på att köpa lite tjockare dubbelsidigt guldpapper och försöka mig på att göra en toppstjärna till julgranen i år. Vad tror ni om det? Just den här stjärnan får nog hamna i ett fönster närmare jul.

Bild: Annajanson

7 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Jättefin!

johanna sa...

Verkligen fin :)

Anonym sa...

Men åh, vad fin! Såna får det bli här hemma så småningom!

Charlie CS- Kulturtanten som älskar julen! sa...

Väldigt fin, ska tipsa min syster om den!

Maries strålande jul sa...

Jättefin stjärna, det kan säkert bli vackert med en guldstjärna i granen.

Mirja sa...

Fin stjärna! Och jättemysig blogg! :)
/ mimmas.devote.se

capturedintime sa...

Åh! dom är så fina såna där stjärnor, och jag tycker det är så roligt att man inte behöver mycket för att göra en själv och få det lite mysigt i fönstren hemma :) Om du inte redan fått nog av inspiration för julpyssel så kommer jag ha lite sånt på min blogg framöver, kika gärna in om du blir sugen! Ha en fortsatt trevlig kväll, eller natt kanske man skall skriva vid det här laget :)